Geometrie roti

Geometrie roti

Pentru orice masina, geometria rotilor este foarte importanta, deoarece daca nu este realizata corect, vor exista efecte negative asupra casetei de directie si a suspensiei.

Daca observati ca masina deviaza de la traiectorie imediat ce eliberati volanul pe o sosea dreapta, trebuie sa verificati geometria rotilor. Abaterile pot avea cauze diverse: lovirea unor obstacole in mers, tamponari, sau chiar schimbarea anvelopelor de sezon. O alta problema ce poate aparea este ca la viteze mari, pe drum drept, in volan se simt trepidatii. Si in acest caz este obligatoriu sa faceti o vizita la un service auto.

O directie corecta presupune 3 reglaje ale paralelismului rotilor: unghiul de cadere, unghiul de convergenta si unghiul de fuga. Un paralelism corect determina o durata mai mare de viata a anvelopelor si scaderea riscului de accidente.

Pentru a ne asigura ca vom obtine o reglare corecta, noi folosim sistemul John Bean V2200 Wheel Alignment, prevazut cu tehnologie de ultima generatie ce determina masuratori precise.

Echipamente moderne

Hoffmann si Teco

Program

Luni-Vineri 8:30 - 18:00
Sambata 8:30 - 14:00

Stoc anvelope

Michellin, Petlas, Ovation, Sailun, Platin, Tracmax